Nieuws

 • 30.06.2017

  Bedrijfsverzamelgebouw uit de steigers

  In Blaricum is ons eerste bedrijfsverzamelgebouw uit de steigers gekomen en worden de puien geplaatst. De gevel heeft ruw metselwerk met uitpuilende voegen en zilverkleurige aluminium puien. Meer over het ontwerp op onze projectpagina.
  Bedrijfsverzamelgebouw Blaricum
  KOHA_bedrijfsgebouw-bouw
  KOHA_bedrijfsgebouw-bouw3
 • 12.05.2017

  Woonhuis op Strijp-R in Eindhoven

  Sinds het begin van dit jaar werken wij aan het ontwerp en de realisatie van een woonhuis op Strijp-R te Eindhoven. Het voorlopig ontwerp is afgerond en we werken nu druk aan het definitieve ontwerp. Binnenkort meer informatie!

  Woonhuis Strijp-R
 • 26.04.2017

  Woongebouw Blaricum bijna opgeleverd

  Het woongebouw in Blaricum is bijna opgeleverd! De laatste werkzaamheden worden nog uitgevoerd en binnenkort trekken de eerste bewoners van de 10 appartementen erin. Wij zijn trots op ons eerste gerealiseerde project sinds de start van ons bureau. Meer over het ontwerp op onze projectpagina.
  Woongebouw Blaricum bijna opgeleverd
  Woongebouw Rode Beukplein
  Woongebouw Blaricum oplevering
  Woongebouw Blaricum oplevering
 • 26.04.2017

  Bedrijfsverzamelgebouwen in aanbouw

  Aannemer Cor Brouwer bouwt in rap tempo de eerste twee van de bedrijfsverzamelgebouwen, ontworpen en uitgewerkt door KOHA. Het casco staat en deze week wordt gestart met de gevels. Meer over het ontwerp op onze projectpagina.
  KOHA_bedrijfsgebouwen3
  Bedrijfsverzamelgebouw Blaricum
 • 26.04.2017

  Derde bedrijfsverzamelgebouw in Blaricum

  In Blaricum worden de eerste twee Bedrijfsverzamelgebouwen gebouwd. Wegens succes is het plan uitgebreid met een derde gebouw! Deze wordt naar verwachting deze zomer gerealiseerd. Meer over het ontwerp op onze projectpagina.
  Bedrijfsverzamelgebouwen Blaricum
 • 18.10.2016

  Woongebouw Blaricum op hoogte

  Aan het Rode Beukplein in de nieuwe woonwijk Blaricummermeent wordt ons ontwerp voor een Woongebouw met 10 appartementen gerealiseerd. Het gebouw is nu op hoogte en begint vorm te krijgen! Meer over het ontwerp op onze projectpagina.
  woongebouw_blaricum-bouw3
 • 18.10.2016

  Start bouw Bedrijfsverzamelgebouw

  Binnenkort wordt gestart met de bouw van ons ontwerp voor twee bedrijfsverzamelgebouwen in de Blaricummermeent. We hebben inmiddels de bouwvergunning binnen en zijn volop bezig met de werkvoorbereiding. Meer over het ontwerp op onze projectpagina.
  Bedrijfsverzamelgebouw Blaricum
 • 05.09.2016

  Clubhuis Scouting opgeleverd

  Op 5 september is het nieuwe clubhuis voor Scouting Heidepark opgeleverd. Samen met Bouwbedrijf Cor Brouwer hebben wij gewerkt aan de realisatie van dit project. Het gebouw wordt inmiddels met veel plezier gebruikt door de scouts en ook tijdelijk door de gemeente als informatiecentrum voor de nieuwbouwwijk Anna’s Hoeve. Om het project compleet te maken zal in oktober gestart worden met de terreininrichting.

  Bekijk ook onze projectpagina.

  clubhuis-scouting_oplevering1
 • 20.06.2016

  Selectie Eurobioscoop afgerond

  Begin dit jaar hebben wij meegedaan aan de aanbesteding voor de verkoop met verplichting tot renovatie en exploitatie van de voormalige Eurobioscoop in Hilversum. Samen met onze teamgenoot RSVC zijn wij uiteindelijk geselecteerd voor de tweede ronde, waarin partijen werden gevraagd om een schetsontwerp en exploitatieplan in te leveren. Met veel enthousiasme hebben wij gewerkt aan het ontwerp dat uiteindelijk als beste is beoordeeld. 

  Bekijk ook onze projectpagina.

  koha_eurobioscoop
 • 04.04.2016

  Woongebouw Blaricum in aanbouw

  Inmiddels is gestart met de bouw van het woongebouw aan het Rode Beukplein in Blaricum. De afgelopen dagen zijn de funderingsbalken gestort en deze week wordt de begane grondvloer gelegd. Wij werken sinds 2015 aan dit project; vanaf het schetsontwerp tot aan de werktekeningen. lees onze projectpagina.
  KOHA_woongebouw-blaricum