Nieuws

 • 18.10.2018

  Gebouw 3 van het Hoofdkwartier bijna gereed

  In Blaricum wordt het derde bedrijfsverzamelgebouw van het Hoofdkwartier afgebouwd en ingericht. De eerste twee gebouwen zijn inmiddels volop in gebruik. Meer informatie over het ontwerp op onze projectpagina

 • 17.10.2018

  Volg ons nu ook op Instagram

  Volg ons werk nu ook op Instagram: kokharleman. Met foto’s van onze gerealiseerde projecten, werk in uitvoering en onze inspiratie.

  kokharleman
 • 01.12.2017

  Ontwerp voor gedeelde woonkamer Sciencepark

  Op het plein van de Tijdelijke Huisvesting op het Sciencepark komt de Woonkamer; een paviljoen met gedeelde voorzieningen voor de toekomstige bewoners. Het gebouw komt aan de rand van het groene plein en wordt de belangrijkste ontmoetingsplek voor de nieuwe bewoners. Het ontwerp is gemaakt voor woningstichting Rochdale en is een uitwerking van ons plan voor de 240 tijdelijke woningen.
  Sciencepark 05
 • 12.10.2017

  Hoofdkwartier gebouw 1 en 2 bijna gereed

  In Blaricum zijn de eerste twee Bedrijfsverzamelgebouwen bijna gereed. Er wordt gewerkt aan de afbouw, de terreininrichting en de fundering van het derde gebouw. Bekijk ook onze projectpagina voor meer informatie over het ontwerp.
  Bedrijfsverzamelgebouw Blaricum
 • 01.09.2017

  Winnend ontwerp voor 240 modulaire woningen op Sciencepark

  Ons ontwerp voor 240 modulaire woningen op het Sciencepark Amsterdam is geselecteerd na een aanbesteding uitgeschreven door woningstichting Rochdale. Het plan is gemaakt in samenwerking met de modulaire bouwer NEZZT en zal in 2018 worden gerealiseerd. Meer over het ontwerp op onze projectpagina.
  Sciencepark 01
  Sciencepark 04
 • 30.06.2017

  Bedrijfsverzamelgebouw uit de steigers

  In Blaricum is ons eerste bedrijfsverzamelgebouw uit de steigers gekomen en worden de puien geplaatst. De gevel heeft ruw metselwerk met uitpuilende voegen en zilverkleurige aluminium puien. Meer over het ontwerp op onze projectpagina.
  Bedrijfsverzamelgebouw Blaricum
  KOHA_bedrijfsgebouw-bouw
  KOHA_bedrijfsgebouw-bouw3
 • 12.05.2017

  Woonhuis op Strijp-R in Eindhoven

  Sinds het begin van dit jaar werken wij aan het ontwerp en de realisatie van een woonhuis op Strijp-R te Eindhoven. Het voorlopig ontwerp is afgerond en we werken nu druk aan het definitieve ontwerp. Binnenkort meer informatie!

  Woonhuis Strijp-R
 • 26.04.2017

  Woongebouw Blaricum bijna opgeleverd

  Het woongebouw in Blaricum is bijna opgeleverd! De laatste werkzaamheden worden nog uitgevoerd en binnenkort trekken de eerste bewoners van de 10 appartementen erin. Wij zijn trots op ons eerste gerealiseerde project sinds de start van ons bureau. Meer over het ontwerp op onze projectpagina.
  Woongebouw Blaricum bijna opgeleverd
  Woongebouw Rode Beukplein
  Woongebouw Blaricum oplevering
  Woongebouw Blaricum oplevering
 • 26.04.2017

  Bedrijfsverzamelgebouwen in aanbouw

  Aannemer Cor Brouwer bouwt in rap tempo de eerste twee van de bedrijfsverzamelgebouwen, ontworpen en uitgewerkt door KOHA. Het casco staat en deze week wordt gestart met de gevels. Meer over het ontwerp op onze projectpagina.
  KOHA_bedrijfsgebouwen3
  Bedrijfsverzamelgebouw Blaricum
 • 26.04.2017

  Derde bedrijfsverzamelgebouw in Blaricum

  In Blaricum worden de eerste twee Bedrijfsverzamelgebouwen gebouwd. Wegens succes is het plan uitgebreid met een derde gebouw! Deze wordt naar verwachting deze zomer gerealiseerd. Meer over het ontwerp op onze projectpagina.
  Bedrijfsverzamelgebouwen Blaricum